یا رئوف/ سلام و خدا قوت: طبق قانون برای انتقال پروانه بهره برداری چاه آب به دیگر دو شرط لازم است اولا:باید پروانه به نام طرف مقابل انتقال داده شود و ثانیآ: زمین های تحت شرب پروانه به شخص منتقل شود حال دو سوال از محضرتان داشتم .1اگر در در سال های دور(دهه ی 70) این انتقال پروانه به صورت دستی نه محضری و قانونی به شخصی واگزار شده و پروانه بنام ایشان صادر شده الان میشود بر روند این انتقال اشکال حقوقی وارد کرد؟ 2 اگر شرط دوم که انتقال زمین های تحت شرب پروانه باشد ، انجام نگرفته باشد و طرف با یک استشهاد محلی که در فلان زمین مشغول کشاورزی است با مراجعه و ارائه آن استشهاد محلی( نه انتقال زمین) به اداره منابع آب توانسته در آن سالها پروانه را بنام خود تغییر دهد الان میشود بر این موضوع اشکال جدی وارد کرد و پروانه را باطل یا متوقف کرد؟ در دیوان یا دادسرا یا دادگاه حقوقی ؟ لازم با ذکر است موضوع وراثتی است لطفا راهنمایی بفرمایید خدا خیرتون دهد ان شاءالله
با سلام
با توجه به اینکه سوال شما ابعاد مختلفی دارد، و نیاز به بررسی مدارک نیز دارد و شماره ای هم از شما در سایت ثبت نشده است، لطفا با سایت تماس بگیرید.
درود
اشخاص میتوانند اراضی را به همراه چاه به دیگران انتقال نمایند و میبایست این نقل و انتقال را به شرکت آب منطقهای مربوطه اطلاع و درخواست تغییر نام پروانه را دهند.
اگر اختلافی بین اشخاص در این زمینه رخ دهد موضوع در صلاحیت دادگاه است و پس از صدور حکم قطعی احکام صادره به شرکت آب منطقهای ارایه تا بر آن اساس در کمیسیون ذیربط تصمیم لازم اتخاذ گردد.