وکیل آب

وکیل آب

مراحل اخذ مجوز کف شکنی چاه

مراحل اخذ مجوز کف شکنی چاه

کف شکنی چاه

مراحل اخذ مجوز کف شکنی چاه در ابتدا به این موضوع میپردازیم که اصلا کف شکنی چاه چیست و چه معنی دارد و سپس به مراحل اخذ مجوز کف شکنی چاه باهم بررسی میکنیم

کف شکنی فرایندی است که درآن عمق چاه فعلی که در پرونده درج شده است، پس ازاخذ مجوز افزایش می یابد. کف شکنی معمولا برای چاه های آبی که پس از مدتی بدلیل استفاده بی رویه از منابع آب زیرزمینی یا دلایل دیگر خشک شده اند و آبدهی مناسبی ندارند انجام می شود. در این فرآیند با استفاده از دستگاههای بروز و حرفه ای چاه را مجدد پرآب می کنند.  به منظور اخذ مجوزهای لازم برای فرآیند کف شکنی چاه ها مراحل زیر طی می گردد و مدارک به شرح ذیل مورد نیاز است.  متولی چاه های آب زیرزمینی شرکتهای آب منطقه ای هر استان هستند و به منظور انجام درخواستهای مربوط به تغییرات پروانه چاهها باید از طریق دفاتر پیشخوان دولت که با این شرکتها قرارداد دارند، اقدام نمائید.

یک مورد قابل توجه این است که در صورت اخذ مجوز برای کف شکنی، پروانه چاه قبلی شما با مشخصات قبلی باطل و پروانه جدیدی برای چاه جدید که در حقیقت صرفاً مشخصات آن مانند عمق و .. تغییر کرده است، صادر می شود.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت اولیه مراحل اخذ مجوز کف شکنی چاه

 الف: فرم درخواسـت تکمیل و امضا شـده توسـط مالـک پروانه یـا نماینـده قانونی او (تقاضادهنده در صورت داشتن شریک در پروانه بایستی سرگروه پروانه و یا نماینده قانونی آن ها باشد و امکان دریافت تقاضا از سایر شرکا وجود ندارد.)

مطالعه کنید :  مراحل اخذ مجوز دوربرداری چاه

ب: تکمیل فرم شـماره 1 که پس از ثبت درخواسـت اولیه از سـامانه صادر و در اختیار درخواست دهنده قرار می گیرد (مندرجات این فرم باید به تایید دفاتر اسناد رسمی برسد.)

ج: تصویر اسکن شده کارت ملی درخواست دهنده

د: تصویر اسکن شده صفحه اول شناسنامه در خواست دهنده

ه: پاکت آدرس نویسی شده (آدرس گیرنده اداره منابع آب شهرستان)

تهیه شده توسط گروه علمی وبسایت “وکیل آب”
برچسب ها :
ارسال دیدگاه
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها